Col·laboracions

Transefímers

Transefímers és un punt d’enllaç entre festivals d’instal·lacions efímeres en l’espai públic que formen part de les ciutats de la Xarxa Transversal. Es tracta de festivals de diferents dimensions i temàtiques, però que tenen voluntat i enfronten dificultats semblants.

La concreció de Transefímers es fa en dos àmbits. És en primer lloc un punt de trobada i contacte entre organitzadors de festivals, que poden contrastar els reptes i objectius de les seves propostes amb altres esdeveniments similars.

El segon àmbit és el d’intercanvi de creadors entre festivals. Un artista (o col·lectiu) participant a cada mostra rep l’encàrrec de Transversal de produir una peça per anar a l’edició de l’any següent d’un dels altres festivals. La proposta ha d’adaptar-se a la temàtica i bases de creació del festival que l’acull, que són site-specific. D’aquesta manera des de Transefímers s’afavoreix la projecció dels artistes en altres zones de Catalunya, i s’impulsa la creació de noves propostes artístiques.

Formen part de Transefímers:

A Cel Obert: https:// acelobertfestival.cat/

Jardins de Llum: https://jardinsdellumtavcc. wordpress.com/

Art i Gavarres: https://www.artigavarres.cat/

MAC Mataró: https://www. mataroartcontemporani.cat/

Lluèrnia, Festival del Foc i de la Llum d'Olot: www.lluernia.cat

 

Comuniquem ODS creant art amb tecnología, llum i so

Aquest és una projecte col·laboratiu entre escoles d'art subvencionat pel Ministerio de Educación y Formación Profesional, Plan de Recuperación y Resiliencia i amb el finançament de la Unió Europea / NextGeneration UE en el quals els resultats del projecte i coneixement desenvolupats són transferits a tota la comunitat educativa. L'Associació Lluèrnia hi col·labora donant suport i assessorament a les escoles participants (Escola d'Art d'Olot, Escola d'Art La Llotja de Barcelona, Escola Superior d'Art de València) a nivell creatiu i logístic. L'objectiu és mostrar que l'art i la tecnologia es complementen i són una via molt potent de comunicació en tots els àmbits, en especial en l'escolar.

 

MINISTERIO
PLAN-RECUPERACION
UE
LLUERNIA_1-1
LLUERNIA_4-1
LLUERNIA_5-1

Organitzat per Lluèrnia Associació Cultural

LLuèrnia és possible gràcies al suport de
ajuntament-dolot-1
diputacio-1
generalitat

i el patrocini de

bassols
simon
ratafia

LLuèrnia forma part de

projecte-arts-i-llum
transefimers
arts-de-carrer

Contacte

info@lluernia.cat