Home

Un any més Barcelona s’omplirà de llum per Santa Eulàlia amb Llum.Bcn , un extraordinari festival farcit de propostes espectaculars algunes de les quals han tingut una primera experiència a Lluèrnia.  Així hi podreu veure, entre altres, el projecte de Lola Solanilla, autora del nostre Lluèrnia Kids, amb la proposta Com un llum, AOAPIX amb Mediterrània, llum i ombra, Fusiona’t de Marta i Petra, i Foc de Llar de la Facultat de Belles Arts de la UB.

Així mateix també hi podreu veure instal·lacions creades per artistes i escoles que han participat a Lluèrnia com les d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art, o les que proposa l’ETSAB (Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona).

Us podeu baixar tot el programa en aquest enllaç.

barca

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s