Home

El Museu d’Història de Barcelona – MuHBa – inaugurarà a Vil·la Joana, el proper diumenge dia 29 de gener, dues instal·lacions que tenen els poemes de J.V. Foix com element inspirador.

Es tracta de Fem llum al magatzem dels llibres, dotze escultures-llibre originals de Quim Domene i l’obra produïda per Lluèrnia: Desviacions, tele-poemes animats de Quim Domene i Norbe Fernàndez, a partir d’alguns poemes del llibre “No pesquis mai amb els ormeigs d’un altre”.

Per a la inauguració de les instal·alcions s’ha programat, a les 11 del matí, la conferència Les Barcelonotes de J.V. Foix que dictarà el professor Pere Gómez Inglada. Les exposicions que es podran veure fins el 5 de març, representen el tret de sortida dels diversos homenatges al poeta que es succeiran durant aquest any 2017 en ocasió del 30 aniversari de la seva mort i compten amb el suport de la Fundació J.V. Foix.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s