Home

Lluèrnia ha estat un èxit. Milers de persones han omplert els carrers per fruir de la màgia de la llum i l’escalfor del foc, evocant els origens volcànics. Són moltes les persones que ens feliciten pel nivell de qualitat de les instal·lacions i espectacles, pel redescobriment d’indrets poc visitats, per la mirada sobre el riu, per la programació adreçada als nens, … tots aquests eren els nostres objectius i, per tant, n’estem molt satisfets.

Allò que ens fa sentir més satisfets, però, és haver contribuït a que tots plegats ens identifiquem amb Lluèrnia, que ho veiem com un repte col·lectiu que ens fa sentir orgullosos de nosaltres mateixos i de les nostres possibilitats, d’haver estimulat el coneixement entre col·lectius i persones en una tasca comú, d’haver posat el nom d’Olot i la seva gent en boca de tots els mitjans, en un paraula, d’haver contribuït, modestament, a la felicitat de ser com som.

Volem donar les gràcies a tots els que ho han fet possible: voluntaris, artistes, veïns i veïnes que hi han col·laborat de diverses maneres, deixant el balcó o el terrat, facilitant les connexions elèctriques o col·laborant amb la mobilitat, als treballadors i usuaris de la Cooperativa la Fageda, al personal de l’ajuntament que hi ha estat directament implicat, IME, Policia Municipal, Brigada, Sigma, Teatre, Museu, Institut de Cultura, Oficina de Turisme, als membres de Protecció Civil, als alumnes i professors de les escoles i instituts, als mestres i alumnes de les escoles de primària, als nois i noies i professors del PTT, als espònsors: Bassols, Simon, Ceres Roura, Moritz, Ratafia Russet, el placers del Mercat d’Olot i al Cafè Europa, als companys de Transversal, xarxa d’activitats culturals i als de Procur.arte i el seu projecte Flâneur, als membres de les entitats col·laboradores, i en fi… a tota la ciutat i als que ens han acompanyat durant aquestes 6 hores màgiques.

MOLTES GRÀCIES!

Hort de la llum 2016

Foto: Santi Palomé

One thought on “Moltes gràcies!

  1. Doncs a casa tenim un sentiment agre-dolç. . Un any mes molt bonic però segur que no sobrepassa les seves capacitats? Problemes d’aparcament, mes de 20 min de cua per entrar al Núria,a belles arts no vam poder entrar, l’espectacle de la fura impossible de veure,…els comentaris eren…marxem, ho haurem de veure per tv olot, no vam aconseguir veure ni la meitat dels escenaris. Una llàstima.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s