Home

L’excés de seguretat que caracteritza la nostra època limita l’ experiència quan elimina les situacions de desubicació, confusió i desorientació. Això ens instal·la en un  clima general d’ensopiment que busquem contrarestar amb una intervenció que crea una atmosfera  trasbalsant que  reintrodueix el perill i l’inquietut en el nostre entorn.

Autor(s): Estudiants de l’assignatura Color i Volum del 1r curs del Grau de Dissseny d’Eina, Centre Universitari de Disseny i Art. 

Pont de les Mores

dis_logoeina_b2

One thought on “Protegir el perill de nosaltres

  1. Enhorabona a tots! Ha estat un gust veure-us treballar de manera col·laborativa i amb tanta implicació per tirar endavant el projecte. Gràcies també als familiars i amics dels estudiants d’EINA que heu contribuït. I un agraïment especial a la persona que tan desinteressadament ens va permetre connectar la nostra instal·lació a la seva xarxa. Ha estat un gest que no oblidarem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s