Home

Amb el títol “El lugar del fuego y el sol en la obra del arquitecto José Antonio Coderch” el Dr. Antonio Armesto Aira, ens parlarà sobre l’obra d’aquest arquitecte que està considerat com el protagonista del renaixement de l’arquitectura espanyola de la postguerra.

La intervenció del doctor Armesto, professor titular del Departament de Projectes Arquitectònics de la UPC, estudiós de l’obra de Coderch, valorarà com el treball de l’arquitecte afronta alguns problemes pràctics, com la preservació de la privacitat, regular la incidència solar, escalfar els interiors domèstics i il·luminar-los, que en el cas de J.A. Coderch, van donar lloc a uns utensilis que aviat van ser considerats com models exemplars i objectes de reacció poètica per la seva imaginació.

L’acte, patrocinat pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya – Delegació de la Garrotxa i el Ripollès, està programat per divendres dia 11, dintre de la programació prèvia del festival, començarà a les 17:30 a la Carbonera del Teatre Principal i serà presentat per Neus Roca, Delegada del COAC i Xavier Bayona, Director Artístic de Lluèrnia.

casa_de_la_marina

coac-olot

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s