Home

Amb els primers grups de nens i nenes de l’Escola Sant Roc d’Olot, aquest matí ha començat l’activitat a Lluèrnia Kids, un nou espai del festival, dissenyat per Lola Solanilla de Tallers Com un Llum, que convida als més petits a experimentar amb la llum, l’obra, els miralls, les projeccions, la llum negra i un seguit de possibilitats que la llum pot donar pel joc i l’aprenentatge.

Lluèrnia Kids ha estat finançat per Bassols Energia,  i estarà obert tota la setmana per a les visites concertades amb les escoles participants al muntatge “La ciutat invisible dels nens” i el dissabte obert al públic en general.

Espai Núria Social, Carrer del Carme 5

wp-1478600683535.jpg

Foto: Anna Juàrez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s