Home

Mimètik és una instal·lació interactiva que s’inspira en els dinamismes latents en un ecosistema natural per tal de generar un conjunt ambiental, visual i sonor. Els usuaris intervenen en la modulació de l’atmòsfera a través d’uns cubs lluminosos anomenats Kikubes, equipats amb diversos sensors que els fan sensibles al moviment i al color. Mimètik no té principi ni fi, sinó que és l’activitat d’aquests Kikubes, i per d’aquells qui els manipulen, la que en marca la seva vida i evolució.

A través del mimetisme de color entre cubs, els usuaris podrán anar explorant diferents colors, i amb ells teixint textures sonores que representen el cromatisme dominant. Caldrà seguir interactuant entre cubs per descobrir petits espectacles visuals i sonors per gaudir al complet de la instal·lació.

INTEGRANTS:

IDEOTS amb col·laboració de Lucas Mathias Rodríguez.

copy-of-img_9880

One thought on “Mimètik

  1. Retroenllaç: Lluèrnia i els nens 1 | Lluèrnia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s