Home

El pati de l’escola és l’espai pel joc, per l’esbarjo. Els alumnes de primària i secundària de l’Escola Cor de Maria, acompanyats pel Departament de Visual i Plàstica, en plantejaran un joc que convertirà el pati en un entramat de llums i colors en moviment.

Llums d’encreuament és el títol per a una exhibició de cotxes teledirigits, però també una metàfora de la interacció i del diàleg. Una interacció que, vés a saber, potser pot donar alguns problemes d’interferències.

Per començar a promocionar Lluèrnia i escalfar motors, hem fet una exposició amb alguns dels cotxes que hi participaran, que es poden veure a les vitrines del hall de l’escola fins al dia del festival.

Autors:

Alumnes de primària i secundària

Departament de Visual i Plàstica

Foto: Thomas Hawk

Foto: Thomas Hawk

One thought on “Llums d’encreuament.

  1. Retroenllaç: Lluèrnia i els nens 2 | Lluèrnia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s