Home

El projecte europeu Flâneur, new urban narratives, en el qual Lluèrnia hi participa com a festival associat, ha fet possible la realització de diverses iniciatives d’intercanvi entre els creadors de les onze ciutats participants. En el projecte Olot hi juga un paper molt especial: d’una banda és la ciutat més petita que s’emmiralla amb les més grans com Cortona, París, Londres, Lisboa, Dublin o Hamburg i de l’altra, el seu festival no és de fotografia, tot i que proposa als creadors el mateix exercici de re-descobriment de la ciutat, des de una nova mirada, des d’un enquadrament diferent o amb una il·luminació sorprenent.

Lluèrnia, festival del foc i de la llum, presenta aquesta exposició del treball d’Antonio Julio Duarte, que va realitzar una residència creativa a Olot aquest estiu passat; juntament amb el resultat del taller de fotografia creativa que va impartir Boris Edgalsen als alumnes de l’EASD d’Olot durant el festival 2015 anomenat Hijacking Lluèrnia

 cortona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s