Home

Al local del Pim pam pum Foc! l’activitat és frenètica preparant la instal·lació “Ignius Fluvius“, produïda per la companyia olotina de teatre de carrer i espectacles de foc, amb la col·laboració de Xavier Bayona.

El Pim pam pum Foc!, és un dels col·lectius fundacionals del festival, conjuntament amb la penya AOAPIX i el Teatre Principal d’Olot, que cada any hi ha col·laborat amb espectacles o instal·lacions de gran impacte com “Farga Budell” en l’edició de 2014, espectacle dirigit per Marcel·lí Antúnez, o “Rius de Lava” una de les instal·lacions més aplaudides de Lluèrnia 2015.

wp-1477859614933.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s