Home

Aquest any la instal·lació de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot, que prové dels alumnes i professors del Curs d’Especialització d’Arquitectura Efímera,  promet continuar al mateix nivell d’excel·lència dels anys anteriors i ens ofereix una pista prenent com a referència elements de la cinematografia clàssica.

Els autors: Meritxell Brugués, Anaïs Danés, Anna Juncà, David Oliva, Ariadna Sala, Jordi Bartrina, Guillem Moliner, Xavier Moliner i Miriam Soler, volen mantenir en secret la seva instal·lació per tal de no perdre l’efecte sorpresa que serà un dels elements principals de la seva intervenció.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s