Home

Lluèrnia es prepara durant tot l’any però ara, a només 18 dies del festival, l’activitat és frenètica: El programa està a punt d’entrar a impremta, els voluntaris s’estan reunint per organitzar-se, la Brigada de l’ajuntament d’Olot fa dies que hi treballa, els artistes estan ultimant els detalls de les seves instal·lacions, les escoles provant les maquetes amb els fluorescents de llum negra, un munt de gent que, amb il·lusió, espera el dissabte dia 12 per veure’n els resultats i meravellar-se d’allò que podem aconseguir amb l’esforç col·lectiu.

Aquest any, per primera vegada, hem iniciat una col·laboració que ens agradaria que es consolidés i, si pot ser ampliés, amb els alumnes i professors del Pla de Transició al Treball – PTT. En concret, els alumnes de mecànica i electricitat, estan realitzant totes les connexions elèctriques que donaran llum a la instal·lació “Les ciutats invisibles dels nens” dels alumnes de totes les escoles de primària d’Olot i rodalia, que es podrà veure ocupant tot el carrer Fontanella.

.ptt

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s