Home

Ferrer, vidrier, fogoner, ceramista, forjador, ferrer de tall,… de tots els oficis que fan servir el foc com a eina de transformació, el més quotidià i per tant el mes proper i familiar és, sens dubte, el flequer.

Pans de barra, pans rodons, llonguets, panets de Viena, brunyols, baguettes, panellets, coques de sucre, coques de llardons i tortells de matafaluga, tot passa primer per les mans del flequer i després pel foc del forn.

En Jordi Vilanova, Toti de Can Carbasseres, amb la col·laboració de Carlus Fontfreda i Núria Noguera, del programa A pas de Jazz de Ràdio Olot, ens obra el seu forn i ens convida a passar-hi una estona veient com el foc ajuda a transformar la massa en una delícia pels sentits, acompanyats de peces de jazz inspirades en el foc.

Divendres 11, a partir de 2/4 de 10 fins a 2/4 de 12 de la nit.
Can Carbasseres, Carrer Sant Rafel 5

Foto. Pep Fargas

Foto. Pep Fargas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s