Home

En el marc del Festival Nacional de Poesia, que promou la Institució de les Lletres Catalanes i l’ajuntament de Sant Cugat del Vallès, es podrà veure la instal·lació “Desviacions” de Quim Domene i Norbe Fernandez a partir de textos de J V Foix, que és una producció de Lluèrnia 2015.

En concret, la instal·lació dels “Telepoemes animats” es podrà veure fins el diumenge 16 d’octubre a la Llibreria El Siglo, del complex Mercantic de Sant Cugat del Vallès. El passat dissabte dia 1, es va inaugurar l’exposició amb la presència de Pep Fargas, en represntació de Lluèrnia, la Doctora Laura Borràs, Directora de la Institució de les Lletres Catalanes i un dels autors Quim Domene.

siglo1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s