Home

 


Ahir a les 12 de la nit es va tancar el termini per presentar projectes a la convocatòria oberta de Lluèrnia 2016. D’entre aquestes propostes, d’una estimulant creativitat, es triaran les que conformaran el programa del festival conjuntament amb les produccions pròpies – Hort de la llum, Contes a la vora del foc, Els fogons de fra Sever,… – i les proposades per escoles i associacions amb les que Lluèrnia ha establert acords prèvis – EASD d’Olot, EINA, Binari, AJAC,… –

Comptem que a finals de juliol podrem tenir ja el programa definitiu. Agraim a el temps i l’enginy que han esmerçat tots els creadors que han presentat el seu projecte. Tot plegat augura un Lluèrnia 2016 espectacular.

Foto Santi Palomé

Foto Santi Palomé

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s