Home

Seguint amb la col·laboració amb el Centre d’Arts Santa Mònica de Barcelona, i més concretament amb el Festival IF en el marc de l’exposició Figures del Desdoblament; Lluèrnia, de la mà de Xevi Bayona i Lola Solanilla ha instal·lat una pantalla d’ombres a la terrassa de la façana de la Rambla on podreu projectar la vostra imatge.

Aprofitem per recomanar-vos, un cop més, la visita a la magnífica exposició sobre l’alteritat, el món del titella, les ombres, la faràndula i totes les manifestacions de la projecció de la nostra imatge. Encara hi sou a temps fins el 10 de gener.

santa monica1 santa monica3

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s