Home

Anna i Eugeni Bach de A&EB Arquitectes, han estat també a Lluèrnia 2015. Una magnífica instal·lació dalt de les escales de Sant Esteve proposava una pantalla groga on projectar les ombres dels passejants, que alhora establia un diàleg cromàtic amb les dues bombetes promocionals del Punt d’Informació del festival.

Per a Lluèrnia ha estat tot un honor i també un plaer la participació d’aquest reconeguts professionals, formats a l’estudi d’arquitectura Bach Arquitectes ,amb els quals esperem poder continuar col·laborant en futures edicions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s