Home

Olot és un ecosistema social i cultural on les persones que hi viuen s’hi relacionen. La instal·lació és un bestiari d’ombres animades d’aquest Olot imaginat.

Aquest projecte forma part de l’intercanvi Transefímers que promou Transversal, xarxa d’activitats culturals i que agrupa a més de Lluèrnia, el Festival Ingràvid de Figueres, la MAU (Mostra d’Art Urbà) de Granollers,  Fescamp de Sant Cugat del Vallès i A Cel Obert de Tortosa. Aquests 5 esdeveniments culturals, que tenen en comú la creació d’instal·lacions d’art efímer en l’espai públic, inicien aquest any una activitat conjunta, que consisteix en l’intercanvi d’artistes entre les ciutats participants.

En concret el col·lectiu Ambient Zero, que l’any passat va participar a Lluèrnia amb la instal·lació Cromoteràpia ha participat en el Festival a Cel Obert de Tortosa. Recíprocament Pau Farell, artista resident a la Roca Umbert de Granollers en presentarà aquesta creació específica per a Lluèrnia.

Aprofitant aquesta ocasió els responsables dels cinc festivals implicats es trobaran també a Olot.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s