Home

Pere Gómez Inglada, conegut a la ciutat pel seu compromís polític a l’ajuntament com a president del grup d’ERC, es va doctorar en Filologia Catalana per la UAB, dictant la tesi “Quinze anys de periodisme: les col·laboracions de J. V. Foix a La Publicitat (1922-1936)”. És per això que des de Lluèrnia, l’hem convidat a fer-nos una aproximació a l’obra poètica de Josep Vicenç Foix, en el context de l’obra “Desviacions” de Quim Domene i Norbe Fernàndez que es pot veure, cada dia de la setmana de La Fumarola, de les 18:30 a les 20:30 al Saló de Descans del Teatre Principal d’Olot.

Aquest dimecres dia 4, a les 19:30 a l’Espai Moritz, instal·lat a la Sala La Carbonera del Teatre, es podrà seguir doncs la conferència “Introducció a l’obra poètica de J.V. Foix” a càrrec de Pere Gómez. Prèvia a la conferència, els assistents podran veure la projecció dels Telepoemes “Desviacions” al Saló de Descans del mateix Teatre.

Font Nació Digital Garrotxa

Font Nació Digital Garrotxa

One thought on “La poètica de J.V. Foix

  1. Retroenllaç: Desviacions a Sant Cugat | Lluèrnia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s