Home

Ahir dimarts, amb la inauguració de la instal·lació “Desviacions” de Quim Domene i Norbe Fernàndez, sobre la poètica de J.V. Foix, al Saló de Descans del Teatre Principal, es va donar per començada l’activitat de La Fumarola que aquest any, en motiu de l’Any Internacional de la Llum, precedeix Lluèrnia.

Aquest matí, a l’Escola d’Art i Superior de Disseny el prestigiós estudi d’il·luminació i escenogràfica Cube.bz ha impartit la conferència “Llum i espai escènic” que ha estat seguida per un nombrós públic majoritàriament dels estudis superiors de Disseny d’Interiors i Disseny Gràfic de l’EASD. Cube.bz impartirà durant tota la setmana un workshop als alumnes del Master en Lighting Design de la UPC. que es concretarà en l’obra que presentaran al proper Llum.BCN

foto: P Fargas

foto: P Fargas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s