Home

Més que un festival, ens agrada que Lluèrnia esdevingui una festa a l’entorn de foc i de la llum, que ens recordi la nostra estreta vinculació als volcans. És per això que resulta essencial la participació de tothom per transformar-la en un esdeveniment festiu i popular.

Hi ha moltes maneres de participar:

  1. Oferint-se de voluntari el dia mateix de Lluèrnia o els dies abans. Hi ha tot tipus de tasques a l’abast de tothom i representa la millor manera de col·laborar.
  2. Decorar el balcó o la finestra de casa teva, filtrant el vidres amb cel·lofanes de colors o encenent una o més espelmes al balcó. Aquest any, per només 1€, pots comprar la Lluèrnia, als punts de distribució de La Comarca. A més de participar estaràs col·laborant amb Càritas Garrotxa ja que tots els beneficis aniran a aquesta entitat.
  3. Arreglant l’aparador de la teva botiga amb motius relacionats amb Lluèrnia, el foc i la llum. Posa llum a la teva imaginació!

La col·laboració de la Copisteria Punt de  la Coma ha estat un engalanament de l’aparador amb caixes de llum fetes amb scrap i papers diversos que donen un punt més de llum al Festival. Com a les edicions anteriors, passejant per la ciutat molts  aparadors donen donen una nota de participació ben vistosa.

aparador

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s