Home

La proposta pretén crear un espai que recordi a un petit bosc. Els elements que el conformen són elements naturals secs, morts als quals se’ls atorga una nova funció a partir de la llum, tornant així a tenir vida.

La idea de paisatge que ens plantegen les artistes Aether & Vogel , vol ser un portal “màgic” on el daurat i la llum vesteixin  els elements que el formen i en són els protagonistes. La llum i el color daurat remet a l’art japonès del Kintsugi  que és l’art de reparar les fractures de la ceràmica trencada amb vernís de resina barrejat amb pols d’or, plata o platí.  parteix de la filosofia que entén les ruptures i reparacions com a part de la història d’ un objecte, les quals s’han de mostrar i no pas tapar, embellint l’objecte i evidenciant la seva transformació amb el pas del temps.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s