Home

Després de la seva participació l’any passat a la plaça de la Pia Almoina, Eudald Alabau torna a Lluèrnia amb una proposta dantesca que el propi autor defineix així:

Llum, foc i escalfor que s’agraeix, components bàsics per una instal·lació nocturna a Olot en temps de tardor, per a Lluèrnia 2015. El factor temps és important en el meu treball, ja que en el decurs de la nit, les flames i les brases de l’interior dels bidons, de la meva visió personal dels paisatges infernals de Dante, aniran canviant, tot proporcionant als espectadors proveits de càmera fotogràfica, la possibilitat  d’obtenir gran quantitat d’escenes diverses. Els treballs presentats estan aconseguits a partir d’un bidó de planxa cilíndric. El tall i el desplegament d’aquesta forma geomètrica, m’ha permès d’envair l’espai, i proporcionar volums escultòrics amb uns interessant  relació del ple i el buit, amb plantejaments a contrallum.

Un treball, com sempre entusiasta, d’aquest artista compromès i amic del festival del qual podeu trobar més informació al seu compte de Flickr o a la pàgina personal del Facebook.

Foto: Josep Rua

Foto: Josep Rua

Paisatges de Dante Alighieri es podrà veure al Firal Davant de Monument a la Lectura.

Agraïment a Rodi Motor Services-Ripoll

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s