Home

Imagen 012

La programació de Lluèrnia d’aquest any comptarà amb  La Companyia Mercè Framis – Teatre d’Ombres que oferirà  Quan no hi havia ni cel ni terra, una espectacular i imaginativa creació a partir de l’origen de l’univers.

A l’organització del festival ens complau especialment la presència d’aquesta gran professional del teatre d’ombres, reconeguda a nivell internacional, que es podrà veure, en sessió prèvia a l’obertura oficial de Lluèrnia, a les 5 de la tarda del dissabte dia 7, al Casal Marià. Ens sembla un espectacle que serà de gran interès per els alumnes de les escoles que hauran treballat justament aquesta tècnica per participar en el seu muntatge Broadway.

Imagen 016

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s