Home

Durant el dies 3, 4 i 5 de juliol, es celebra la 26a. edició del Festival Internacional Al Carrer de Viladecans amb un atractiu programa d’actuacions de tot tipus d’espectacles: circ, clown, dansa, performances, música…

El programa inclou unes Jornades Professionals que es celebren el divendres dia 3 on en Pep Fargas i l’Edu Martín, Gerent i Director Tècnic de Lluèrnia, explicaran l’experiència del nostre festival com una possible alternativa als espectacles de foc convencionals.

També a la tarda, en Pep Fargas participarà en la taula rodona titulada “Arts de carrer, garantia d’accés a la cultura?” amb la participació de directors o impulsors d’altres festivals d’art al carrer, els quals com Lluèrnia integren la Plataforma d’Arts al Carrer

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s