Home

Molts dels que varem viure la nit màgica de Lluèrnia guardem a la memòria imatges irrepetibles, espectaculars, íntimes, minimalistes, poètiques, impactants, precioses, sorprenents… totes les mirades personals poden ser recollides des del punt de vista d’una càmera.

Així doncs totes les imatges que ens feu arribar a lluernia@gmail.com les penjarem al Flickr de Lluèrnia sota una llicència Creative Commons d’atribució d’autoria, no comercial, compartir igual; és a dir, tothom pot veure i descarregar-se  les vostres imatges sempre i quan citi qui n’és l’autor, no en faci un ús comercial i la comparteixi en les mateixes condicions.

Animeu-vos i feu-nos arribar les vostres fotografies i vídeos. Milers de persones son milers de mirades!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s