Home

La llum i el joc en l’espai públic.

Del Laboratori d’Arquitectura de Xevi Bayona, l’hortolà de Lluèrnia 2012 ens arriba un experiment, una prova, una acció, una instal·lació per convertir durant unes hores el Firal d’Olot en un espai de lleure, en una de les icones de l’espai de lleure urbà, el parc de jocs.

Més de quaranta gronxadors lluminosos converteixen el mateix passeig que és capaç d’acollir el mercat setmanal, en un playground gegant. Focus en moviment, colors canviants moguts per l’energia humana que mou la il·lusió, energia aquí formalitzada en el moviment circular que tracen els gronxadors penjats, durant una nit, en els arbres del Firal.

PLAYGROUND

One thought on “Playground de Xevi Bayona

  1. Retroenllaç: Lluèrnia i els nens | Lluèrnia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s