Home

Part del Taller de Magnèsia, Quim Pou i Laia Escribà, amb la col·laboració de Motorheidi, (Lluís Sala) creadors gironins i dissenyadors de múltiples instal·lacions i espectacles de carrer, de formació acadèmica en el món de l’arquitectura, la biologia, la escenografia i el disseny i de formació pràctica en el Diables de l’Onyar, s’autodefineixen com a aprenents d’alquímia que volen experimentar a partir de la seva pròpia experiència personal en propostes escèniques úniques i atractives.

La seva intervenció a Lluèrnia 2014, vol transformar  l’entorn urbà conegut  per l’efecte que genera l’aparició del foc real en un marc inusual. Foc, fum i aromes, llums i ombres, contrallums i projeccions opaques, sons sintètics i reals ajuden a realçar, dibuixar i desdibuixar aquell espai tantes vegades transitat pel passejant habitual, que ens recordaran els nostres orígens volcànics.

fullacandent2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s