Home

Una de les frases que va fer fortuna en el mític Maig del 68 a París deia “Sigueu realistes, demaneu l’impossible!” A Lluèrnia de la mà de l’equip Ilallum ho farem a la catalana “demanarem la lluna en un cove”.

Una proposta formalment senzilla i carregada de la poesia que filtra el refranyer català, ple de sentències amb un rera fons assenyat, que excepcionalment, quan busca, demana o promet la lluna en un cove ens demostra que la rauxa és imprescindible per trobar la nostra part més creativa.

Ilallum, és un equip d’arquitectes i dissenyadors format per Josep Iglesias Reixach, Àfrica Sabé Dausà i Sergi Pagès Clos, que ha participat en diverses edicions de Girona temps de flors i que a Lluèrnia 2014 buscarà la simplicitat conceptual i de recursos per presentar-nos una situació nocturna, amb només la solemne presència d’una lluna abstracta que ofereix la seva cara més realista a través del reflex sobre l’aigua.

cubell

One thought on “La lluna en un cove

  1. Retroenllaç: Encenent el foc d’Ilallum. | Lluèrnia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s