Home

Si us ha agradat Lluèrnia us recomanem que no us perdeu aquest magnífic festival que cada any es celebra a Lyon pels voltants del 8 de desembre. La ciutat francesa, capital de la regió de Rhône-Alpes,que té un cens de menys de 500.000 habitants, rep durant aquesta festa quasi 4 milions de persones que gaudeixen de les instal·lacions de llum i foc que omplen molts barris de la ciutat. Tot i que els hotels de la ciutat ja són gairebé tots plens, ara és el moment de reservar el vostre allotjament a Lyon o a les ciutats de la seva rodalia, que hi estan molt ben comunicades. Us deixem un vídeo resum d’algunes de les propostes de l’edició de l’any passat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s