Home

 

A partir d’avui 20 d’abril, obrim el termini per a la presentació de projectes d’instal·lació/intervenció per a Lluèrnia 2014, que es celebrarà el dissabte 8 de novembre a Olot i que tindrà com a tema principal “El color de la llum”.

Els projectes, no necessàriament referits al tema d’enguany però que han de contemplar el foc i la llum com a elements principals, han d’incloure una breu descripció de la instal·lació, les imatges que es creguin necessàries per explicar-lo i les dades de contacte de o dels autors.

La documentació es pot enviar a l’adreça lluernia@gmail.com fins el diumenge 15 de juny. Tots els projectes seran analitzats i contestats amb la idea de fer-los viables. 

Des de l’organització de Lluèrnia, festival del foc i de la llum, volem facilitar la participació de tothom de les més diverses maneres i recordem que, a més de les instal·lacions o intervencions artístiques, es pot col·laborar amb el festival oferint-vos de voluntari per a la organització i realització, o participant en les accions col·lectives que es proposaran.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s