Home

Desabitar és un projecte gràfic, poètic i musical fet de fragments de la quotidianitat, captats de converses, viatges, relacions, amors i desamors. Desabitar és un espai ampli que llença l’espectador a la recerca i a la reflexió sobre les pròpies accions / reaccions.

Sandra draw

Quando fechas os olhos o que vês?! proposa un recorregut en l’obscuritat on la música, el dibuix i els textos creats en temps real, conviden l’espectador a viatjar i descobrir, aleatòriament, les indicacions que són creades amb l’ajuda d’una llanterna. De la mateixa manera que l’home prehistòric inscriu un missatge pel futur, Sandra Roda inscriu fragments del seu itinerari pel món, que a la fi no és diferent al de tothom

Live act

Banda sonora: Nuno da Costa Pereira

Il·lustració i textos: Sandra Roda

Projecte DESABITAR

 ATENCIÓ: ACCIÓ PROGRAMADA AL CANCELL DEL TEATRE PRINCIPAL.

nuno musica perform

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s