Home

Irene Llusent, Arquitecta i Màster en Tecnologia en l’Arquitectura, per la UPC  Cristina Masferrer , Disseynadora Gràfica i Màster en Disseny d’Interiors, professora del  Màster en Disseny i Producció d’Espais de la Fundació Politècnica de Catalunya, en col·laboració amb el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), seleccionada pels Premis d’Arquitectura de les comarques de Girona d’enguany i Jordi Ginabreda Interiorista, autor de la recent rehabilitació de Vista Òptica d’Olot, han constituït un equip per a la seva instal·lació, anomenada Nit de Bresca en el passatge del Cinema Colon. Inspirada en motius de l’entorn natural, contrasta en aquest nou espai de transició urbana, fruit de la demolició de l’antic cinema del Firal. Aprofitant els elements existents, l’equip d’arquitectes i interioristes, proposen una sorpresa sensorial per a la nit de Lluèrnia.

One thought on “Nit de bresca

  1. Retroenllaç: La llum del Fènix | Lluèrnia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s