Home

L’autor del projecte “La Basílica de la llum”, que va resultar guanyador del primer premi del concurs “Ilumina tu espacio 2012”  del nostre patrocinador Ceres Roura, participarà aquest any a Lluèrnia amb el seu “Camins de llum” projecte que, semblantment a l’espectacular il·luminació de la Basílica de Castelló d’Empúries, es proposa una intervenció a les escales i a l’interior de l’Església de Sant Esteve. Foto B. Pérez Juncà

A més de la il·luminació interior i exterior, la instal·lació esdevindrà interactiva  ja que el públic hi podrà aportar unes candeles que distribuiran els comerços de la ciutat, i que completaran la decoració lumínica.

El figuerenc Bruno Pérez Juncà, s’està especialitzant en il·luminacions naturals espectaculars de monuments com la Catedral de Burgos i el Sant Sepulcre de Jerusalem, o en esdeveniments de tipus festiu o reivindicatiu creant estelades i altres imatges de llum

A partir de 2/4 de 9 del vespre, quan s’obriran la porta principal de l’església, tots esteu convidats a portar-hi la vostra candela i deixar-vos portar per la llum dolça de les espelmes.

IMG_9563

3 thoughts on “Camins de llum de Bruno Pérez Juncà

  1. Retroenllaç: Estelada de llum | Lluèrnia

  2. Retroenllaç: Massatge sonor | Lluèrnia

  3. Retroenllaç: Bruno Pérez de nou a Lluèrnia | Lluèrnia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s