Home

El bufallums és un instrument que ha entrat en desús perquè el progrés ha eliminat les professions que el tenien com a eina: fanalers, sagristans, escolans … però no fa gaires anys era present a totes les cases. Concretament es tracta d’un petit con metàl·lic al cap de munt d’una vareta, que serveix per apagar les espelmes o els focs per sufocació.

Com els fanalers al despuntar el dia, a 2/4 de 12 de la nit sortirem de ronda musical per tots els focs, fanals i fanalets, que hauran cremat des de les 6 del vespre, per apagar-los fins a la Lluèrnia de l’any vinent. El punt de sortida serà just davant de l’Ajuntament i l’acabarem a dalt del puig del Roser.

Amb la col·laboració de Dj wasora. A 2/4 de 12 al Firalet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s